Konzultációs és terápias díjak

Szakszerű segítség profi szakpszichológustól Budán, a Mammut közelében

Az árképzésem mindenki számára transzparens, nincsenek rejtett költségek vagy kisbetűs megjegyzések.

A díjak minden esetben magukban foglalják a kellemes budai környezetet, a konzultációk közötti rövid telefonos konzultáció lehetőségét, szükség esetén pedig egyéb szakorvosokkal való konzultálást és pszichológiai vélemény készítését. A díjazásról természetesen minden esetben  nyugta, illetve számla kerül kiállításra.

  • 50 perces egyéni konzultáció díja: 15.000 Ft
  • 60 perces párterápiás konzultáció díja: első alkalommal 20.000 Ft, további alkalmak 18.000 Ft
  • 90 perces párterápia kettős vezetéssel: 30.000 Ft

Lemondási feltételek:  A választott időpontot legkésőbb 1 héttel előtte tudja módosítani vagy lemondani díjmentesen. Ezt követően a lefoglalt időpont díjköteles!

Kérdése esetén írjon nekem üzenetet a Kapcsolat oldalra navigálva vagy akár már most időpontot foglalhat online az alábbi gombra kattintva:

Iratkozzon fel heti hírlevelünkre!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kiemelt szolgáltatások

Kríziskezelés

A válságok, krízisek sajnos életünk elkerülhetetlen velejárói, de egy profi szakember segítségével valódi megoldásokra találhatunk.

Pszichológiai Tanácsadás

Nem kell feltétlenül krízishelyzetnek bekövetkeznie ahhoz, hogy úgy érezze jó lenne foglalkoznia önmagával vagy meg nem oldott problémáival.

Sikerorientált Coaching

Személyre szabott tanácsadási módszer mentálisan egészséges emberek számára - célja, hogy kibillentse az embert egy holtpontról.

Párterápia

Egy párkapcsolat fejlődésében a különböző életszakasz-váltások gyakran kríziseket teremtenek. Ezen élethelyzetek megoldásában hatékony szerep jut a párterápiának.