Gyakran ismételt kérdések

A leggyakrabban felmerülő kérdések a páciensek részéről

A jelentkezéstől számítva mennyi időn belül tud fogadni?

Krízis esetén igyekszem 48 órán belüli időpontot adni, egyéni pszichológiai tanácsadásra 7 napon belül keresünk megfelelő időpontot, párterápiára pedig legkésőbb 2 héten belül tudjuk fogadni kolléganőmmel.

Honnan tudom, hogy teljes diszkrécióra számíthatok?

A Pszichológusok Etikai Kódexe hasonlóan az orvosokéhoz teljes titoktartást biztosít a terápiás kapcsolatban lévők számára. Ezt részletesen elolvashatja erre a linkre kattintva.

Mennyi idő alatt számíthatok javulásra?

Ez teljes mértékben az adott problémától függ, de az első találkozáskor már meg tudom mondani, hogy nagyjából mennyi időre van szüksége ahhoz, hogy jobban érezze magát.

Milyen módszereket használ?

A módszereket mindig az egyén problémájához igazítva választom ki és állítom össze a kezelési tervben. Csak olyan módszereket használok, amikről van tapasztalatom, hogy kellő hatékonysággal működnek az adott élethelyzetben. Kognitív viselkedésterápiás, sématerápiás, relaxációs és személyközpontú módszer specifikus ismereteim vannak.

Jártam már néhány pszichológusnál, Ön miben más, mint a többiek?

Határozott, célorientált, a fejlődésnek és a változásnak maximálisan elkötelezett személyiség vagyok, aki képes ezt a hozzá fordulók számára hitelesen megjeleníteni és őket is erre motiválni. Csodákra nem vagyok képes, megváltoztatni sem tudok senkit, de képes vagyok olyan eszközöket adni sokak számára, amivel megtanulhatnak hosszútávon komfortosan együtt élni önmagukkal és társas környezetükkel egyaránt.

További kérdése van?

Iratkozzon fel heti hírlevelünkre!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kiemelt szolgáltatások

Kríziskezelés

A válságok, krízisek sajnos életünk elkerülhetetlen velejárói, de egy profi szakember segítségével valódi megoldásokra találhatunk.

Pszichológiai Tanácsadás

Nem kell feltétlenül krízishelyzetnek bekövetkeznie ahhoz, hogy úgy érezze jó lenne foglalkoznia önmagával vagy meg nem oldott problémáival.

Sikerorientált Coaching

Személyre szabott tanácsadási módszer mentálisan egészséges emberek számára - célja, hogy kibillentse az embert egy holtpontról.

Párterápia

Egy párkapcsolat fejlődésében a különböző életszakasz-váltások gyakran kríziseket teremtenek. Ezen élethelyzetek megoldásában hatékony szerep jut a párterápiának.