Egyéni pszichológiai tanácsadás

Pszichológus Budapest frekventált részén több mint 15 év tapasztalatalattal!

Ma már a tudatosság elengedhetetlen feltétele az érett, hatékony személyiség működésének. Az Önmagunkról megszerzett felismerések a lelki működéseinket, a mentális állapotainkat és funkcióinkat illetően, illetve a viselkedésünk területén lehetőséget adnak arra, hogy az aktuális élethelyzetben a legoptimálisabb működést válasszuk, és ne csak megtörténjenek velünk a dolgok.

Nem kell feltétlenül krízishelyzetnek bekövetkeznie az életében ahhoz, hogy úgy érezze jó lenne foglalkoznia önmagával, szívesen helyre tenne egy-két dolgot, ami zavarja, mert rendszeresen szembe találkozik ugyanazzal a problémával.

Szakértő pszichológus Budapest II. kerületében, könnyen megközelíthető helyszínen.

Addiktológiai tanácsadás

Mikor érdemes igénybe vennem a pszichológus segítségét?

Ha több- kevesebb rendszerességgel fogyaszt alkoholt vagy könnyű drogokat, gyógyszereket, és ennek vannak nem kívánatos következményei az életében, legyen szó a karrierjéről, párkapcsolatáról, vagy egyéb társas kapcsolatairól.

Ha vannak olyan viselkedéses szokásai (túlzott vásárlás, internetezés, szerencsejátékok), amelyek rendszeresen negatív hatással vannak az életére, folyamatos problémákat okoznak a napi életvitelében, negatívan hatnak a közérzetére, teljesítményére, negatívan befolyásolják emberi kapcsolatait.

Ha a családjában van minta túlzott szerfogyasztásra (alkohol, gyógyszerek, drogok) vagy viselkedéses függőségekre (játékszenvedély, vásárlásfüggőség, internetfüggőség) és Ön aggódik, hogy hasonló problémái lehetnek.

Tarr-Nagy Mónika pszichológus Budapest II. kerületében, kellemes budai környezetben segít a kialakult problémák kezelésében.

Párkapcsolati tanácsadás

Milyen helyzetekben tud segíteni a pszichológus?

A lelki komfortérzet stabilizálása, a tudatos eszköztár megszerzése ennek fenntartására és a diszkomfortos állapotok kezelése a lelki működés minőségének jelentős javulását eredményezi, bővíti a problémákkal való megküzdések eszköztárát, fejleszti az érzelmi intelligenciát.

Mindez kellemes budai környezetben, szakértő pszichológus segítségével az Ön számára is elérhető.

Iratkozzon fel heti hírlevelünkre!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kiemelt szolgáltatások

Kríziskezelés

A válságok, krízisek sajnos életünk elkerülhetetlen velejárói, de egy profi szakember segítségével valódi megoldásokra találhatunk.

Pszichológiai Tanácsadás

Nem kell feltétlenül krízishelyzetnek bekövetkeznie ahhoz, hogy úgy érezze jó lenne foglalkoznia önmagával vagy meg nem oldott problémáival.

Sikerorientált Coaching

Személyre szabott tanácsadási módszer mentálisan egészséges emberek számára - célja, hogy kibillentse az embert egy holtpontról.

Párterápia

Egy párkapcsolat fejlődésében a különböző életszakasz-váltások gyakran kríziseket teremtenek. Ezen élethelyzetek megoldásában hatékony szerep jut a párterápiának.