Kríziskezelés, krízisintervenció

Profi szakpszichológustól, szakszerű segítség Budapest II. kerületében

A válságok, krízisek sajnos életünk elkerülhetetlen velejárói, ezért nagyon fontos készségnek számít megfelelő kezelésük megtanulása és alkalmazása. Mivel nem tudunk minden krízist elkerülni és természetesen nem akarhatunk hosszú távon sem szenvedni miattuk, ezért szembe kell néznünk velük és a kezünkbe kell vennünk az irányítást.

Ezt hogy csináljuk úgy, hogy valódi eredményt érjünk el? Profi krízistanácsadó segítségével, a saját személyiségünkre szabottan, hogy a lehető leggyorsabban megoldjuk – és hosszú távon pedig pozitív változássá alakítsuk a fennálló problémákat.

Párterápia

A boldogság mindenkinek jár - segítünk a párkapcsolati gondokon

Egy párkapcsolat fejlődésének ugyanúgy, mint egyéni életünk alakulásának, különböző szakaszai vannak.  Ilyen például: a szerelem és összeköltözés, az elköteleződés és a házasságkötés időszaka, az első gyermek születése, további gyermekek érkezése a családban, a gyermekek kamaszkora és önállósodása, a középkorú pár újra kettesben maradása. Ezek az életszakasz-váltások gyakran krízist teremtenek a párkapcsolatban, melynek köszönhetően a korábbi konfliktusok is erőteljesebben jelennek meg és átmenetileg a kapcsolat elviselhetetlenné válik.

Ezekben az élethelyzetekben, a párkapcsolati krízisek megoldásában hatékony szerep jut a párterápiának.  Párterápiába akkor érdemes belekezdeni, ha mindkét fél úgy gondolja, hogy a továbbiakban is szeretnének együtt maradni és mindketten hajlandóak erőfeszítéseket tenni ennek érdekében.

Pszichológiai tanácsadás

Egyéni pszichológiai - és addiktológiai tanácsadás Budán, a Mammut közelében

A tudatosság és az Önmagunkról megszerzett felismerések elengedhetetlen feltételei egy érett, hatékony személyiség működésének. A lelki komfortérzet stabilizálása és a diszkomfortos állapotok kezelése a lelki működésünk minőségének jelentős javulását eredményezi, legyen szó akár egyéni, addiktológiai vagy párkapcsolati problémáról.

Coaching

A siker csak egy karnyújtásnyira van Öntől!

A coaching egy személyre szabott tanácsadási módszer mentálisan teljesen egészséges emberek számára, melynek célja, hogy kibillentse az embert arról a holtpontról, amiben hosszabb-rövidebb ideje van. A lényege, hogy a változtatáshoz nem ad tanácsot, hanem a saját erőforrásaira támaszkodva támogat a fejlődésben, a változások kivitelezésében.

Iratkozzon fel heti hírlevelünkre!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kiemelt szolgáltatások

Kríziskezelés

A válságok, krízisek sajnos életünk elkerülhetetlen velejárói, de egy profi szakember segítségével valódi megoldásokra találhatunk.

Pszichológiai Tanácsadás

Nem kell feltétlenül krízishelyzetnek bekövetkeznie ahhoz, hogy úgy érezze jó lenne foglalkoznia önmagával vagy meg nem oldott problémáival.

Sikerorientált Coaching

Személyre szabott tanácsadási módszer mentálisan egészséges emberek számára - célja, hogy kibillentse az embert egy holtpontról.

Párterápia

Egy párkapcsolat fejlődésében a különböző életszakasz-váltások gyakran kríziseket teremtenek. Ezen élethelyzetek megoldásában hatékony szerep jut a párterápiának.