Mi az a coaching?

Mikor van szüksége a tanácsadásra?

A coaching egy személyre szabott tanácsadási módszer mentálisan teljesen egészséges emberek számára, melynek célja, hogy kibillentse az embert arról a holtpontról, amiben hosszabb-rövidebb ideje van. A lényege, hogy a változtatáshoz nem ad tanácsot, hanem a saját erőforrásaira támaszkodva támogat a fejlődésben, a változások kivitelezésében.

Karrier coaching

Mikor van szüksége karrier tanácsadásra?

Többek közt: ha úgy érzi, hogy az üzleti életben, a karrierjében holtpontra került és túl akar jutni ezen; ha tudatosan eldöntötte, hogy változtat – vagy válaszút elé került eddigi pályáján; ha meg akarja erősíteni önbizalmát.

Vezetői coaching

Mikor van szüksége a vezetői tanácsadásra?

Fiatal vezetőknek, akik most tanulják a vezetés feladatát és tapasztalt vezetőknek egyaránt, akik új helyzetben, új kihívásokkal szemben találták magukat vagy ellenkező esetben már kezdenek belefáradni.

Sport coaching

Mikor van szüksége sportolói tanácsadásra?

A sporttal kapcsolatos tanácsadás a sportolók mentális edzését, mentális állóképességük, vagyis megküzdő-képességük javítását célozza meg. Javallott akár azoknak a sportolóknak, akik most kezdik professzionális sportkarrierjüket és szeretnének tudatosan felkészülni rá, akár azoknak akik visszatérnek egy sérülés után vagy akik sport karrierjük vége felé közelednek és kétségeik vannak a jövőről.

Stressz coaching

Mikor van szüksége stressz tanácsadásra?

Ha a munkahelyi stressz negatívan hat a párkapcsolatára és nem tudja otthon letenni a stresszt, vagy ellenkezőleg a magánéleti stressz befolyásolja a munkateljesítményét; illetve bármilyen esetben, amikor a stressz az Ön működésére is negatív hatással van.

Iratkozzon fel heti hírlevelünkre!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kiemelt szolgáltatások

Kríziskezelés

A válságok, krízisek sajnos életünk elkerülhetetlen velejárói, de egy profi szakember segítségével valódi megoldásokra találhatunk.

Pszichológiai Tanácsadás

Nem kell feltétlenül krízishelyzetnek bekövetkeznie ahhoz, hogy úgy érezze jó lenne foglalkoznia önmagával vagy meg nem oldott problémáival.

Sikerorientált Coaching

Személyre szabott tanácsadási módszer mentálisan egészséges emberek számára - célja, hogy kibillentse az embert egy holtpontról.

Párterápia

Egy párkapcsolat fejlődésében a különböző életszakasz-váltások gyakran kríziseket teremtenek. Ezen élethelyzetek megoldásában hatékony szerep jut a párterápiának.