Mi az a coaching?

Mikor van szüksége coaching-ra?

A coaching egy személyre szabott tanácsadási módszer mentálisan teljesen egészséges emberek számára, melynek célja, hogy kibillentse az embert arról a holtpontról, amiben hosszabb-rövidebb ideje van. A lényege, hogy a változtatáshoz nem ad tanácsot, hanem a saját erőforrásaira támaszkodva támogat a fejlődésben, a változások kivitelezésében.

Karrier coaching

Mikor van szüksége karrier coaching-ra?

Többek közt: ha úgy érzi, hogy az üzleti életben, a karrierjében holtpontra került és túl akar jutni ezen; ha tudatosan eldöntötte, hogy változtat – vagy válaszút elé került eddigi pályáján; ha meg akarja erősíteni önbizalmát.

Vezetői coaching

Mikor van szüksége vezetői coaching-ra?

Fiatal vezetőknek, akik most tanulják a vezetés feladatát és tapasztalt vezetőknek egyaránt, akik új helyzetben, új kihívásokkal szemben találták magukat vagy ellenkező esetben már kezdenek belefáradni.

Sport coaching

Mikor van szüksége sport coaching-ra?

A sport coaching a sportolók mentális edzését, mentális állóképességük, vagyis megküzdő-képességük javítását jelenti. Javallott akár azoknak a sportolóknak, akik most kezdik professzionális sportkarrierjüket és szeretnének tudatosan felkészülni rá, akár azoknak akik visszatérnek egy sérülés után vagy akik sport karrierjük vége felé közelednek és kétségeik vannak a jövőről.

Stressz coaching

Mikor van szüksége stressz coaching-ra?

Ha a munkahelyi stressz negatívan hat a párkapcsolatára és nem tudja otthon letenni a stresszt, vagy ellenkezőleg a magánéleti stressz befolyásolja a munkateljesítményét; illetve bármilyen esetben, amikor a stressz az Ön működésére is negatív hatással van.