Karrier coaching

Mikor van szüksége karrier coaching-ra?

Mikor vegye igénybe a karrier coaching-ot?

A karrier coaching az alábbi esetekben javallott az Ön számára:

 • Ha úgy érzi az üzleti életben, a karrierjében holtpontra került  és túl akar jutni ezen,
 • Ha tudatosan eldöntötte, hogy változtat eddigi pályáján,
 • Ha válaszút elé került a munkahelyén  és nem tudja menjen vagy maradjon,
 • Ha újra sikerélménynek akarja megélni a munkáját, ami jelenleg unalmas és érdektelen az Ön számára,
 • Ha mozgósítani akarja belső erőforrásait és valami teljesen másba akar belekezdeni, de nem biztos abban, hogy ez a jó megoldás,
 • Ha új munkahelyre került és szeretne a lehető leghamarabb beilleszkedni az új munkakörnyezetbe,
 • Ha meg akarja erősíteni önbizalmát, mert nagyon nehéz időszak előtt áll a munkahelyén,
 • Ha szembe akar nézni gyengeségeivel, fel akarja ismerni korlátait és le akarja győzni félelmeit egy nehéz munkahelyi helyzetben.

Mi történik a karrier coaching folyamata alatt?

 1. Az ügyfél igényének és problémájának meghatározása. Min szeretnék változtatni?
 2. A munka/karrier fogalmak több dimenziós tisztázása, ideértve az ügyfél értékrendjének, személyiségjellemzőinek megismerése. Mitől nehéz nekem a változtatás, hogyan állok én a változásokhoz?
 3. Az elemzés: személyes és környezeti erőforrások és nehezítő tényezők feltárása. Mi segít nekem és hogyan tudok segíteni magamon a változások hatékony kezelésében?
 4. A szintetizálás, amely lépés során meg lehet vizsgálni, hogy mit tud elfogadni az ügyfél a saját probléma felfogásába és énképébe. Ebben a lépésben kerül sor a lehetséges megoldási javaslatok áttekintésére is. Hogyan is fogok én változni?
 5. Az ügyfél meghoz egy döntést, elkészít egy megvalósítási tervet, amelyet aztán el is kezd megvalósítani. Milyen is átélni a változást? Hogy hatnak rám pozitívan a beindított változások?

Mennyi időt vesz igénybe a karrier coaching?

A változások beindításához egyéntől függően, és egyéni igényekhez igazodva általában 4-6 hét szükséges, heti 1-2 konzultációval. A változások nyomon követéséhez és támogatásához újabb 4-6 hétre van szükség azonos rendszerességgel. Ezt követően a változások fenntartásához két hetente, majd havonta 1 alkalom javasolt.

Iratkozzon fel heti hírlevelünkre!

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kiemelt szolgáltatások

Kríziskezelés

A válságok, krízisek sajnos életünk elkerülhetetlen velejárói, de egy profi szakember segítségével valódi megoldásokra találhatunk.

Pszichológiai Tanácsadás

Nem kell feltétlenül krízishelyzetnek bekövetkeznie ahhoz, hogy úgy érezze jó lenne foglalkoznia önmagával vagy meg nem oldott problémáival.

Sikerorientált Coaching

Személyre szabott tanácsadási módszer mentálisan egészséges emberek számára - célja, hogy kibillentse az embert egy holtpontról.

Párterápia

Egy párkapcsolat fejlődésében a különböző életszakasz-váltások gyakran kríziseket teremtenek. Ezen élethelyzetek megoldásában hatékony szerep jut a párterápiának.